Lastvognstrailere

Få den rigtige belysningsløsning til jeres trailere

Vælg en belysnings­partner, der har lyst trailere op i +70 år

ERMAX er en førende partner inden for belysningsystemer til lastvognstrailere. Det er nemt nok at sige, men gennem mere end 70 år har vi specialiseret os i at forstå individuelle behov, udvikle og producere komplette belysningsløsninger, der er driftsikre og omkostningseffektive. 

Det er måske derfor vores kunder kommer igen og igen?

Forvent teknisk rådgivning fra første snak 

Vores tekniske rådgivere sætter sig grundigt ind i jeres behov. Først når vi kender behovene, kender vi nemlig løsningen. Vi er tæt på jer og præsenterer jer altid for en systemtegning, inden vi producerer løsningen. På den måde gør vi ikke kun arbejdet nemmere. Vi sikrer også, at I får en løsning, der står mål med jeres forventninger.

Vi har trailer­belysningen, der matcher jeres behov

Baglygter, advarselslygter, sidemarkeringslygter og arbejdslygter – med glødepærer, LED-teknologi eller hybridteknologi? Som individuelle komponenter eller som komplette belysningskoncepter med ADR godkendte kabler, fordelerbokse og monteringshardware? Hvilken belysning har I brug for? Spørg os, så finder vi sammen den belysning, der bedst betaler sig for jer.

Hvad kan I forvente af os som belysnings­partner?

Kvallitet ned til mindste komponent

Opnå lang levetid, driftsikkerhed og høj effektivitet på hele produktsortimentet.

 

 

 

Fleksibilitet og evnen til at reagere hurtigt

Forvent hurtig reaktionsevne, når behov ændrer sig og nye krav pludseligt opstår.

Plug & play-kabelløsninger

Nem montering af løsningerne, der hurtigt sparer jer mange arbejdstimer.

Innovation og nyeste teknologi

Innovative løsninger udviklet på nyeste belysningsteknologi, der sikrer effektivitet og driftsikkerhed.

Sparring og teknisk rådgivning

Få faglig sparring af tekniske eksperter, der er her for at anbefale jer løsninger, der matcher jeres behov.

Alt inden for belysning til lastvogns­trailere

Vores belysningssystemer er udviklet til at imødekomme krævende behov og nyeste lovkrav inden for lastvognstrailere. Og så er de bygget til at give lys og sikkerhed på vejene.

Belysning til alle typer af lastvognstrailere

Spar tid med plug & play kabelsystemer

Få fuld kontrol med styrebokse

Alt til løsningen i én kasse – lige til at montere

Vi ved, at jeres tid er kostbar. Derfor samler vi alle løsningskomponenter i én kasse, så I har det hele ved hånden, når I skal montere trailerbelysningen. Det sparer jer hurtigt for mange timers montering.

Vores egen­produktion er jeres kvalitets­stempel

Vi har et unikt set-up med en kombination af egenproduktion i Danmark og licensproduktion med egne værktøjer hos få udvalgte og certificerede samarbejdspartnere. Så vi har 100 % styr på, at I altid får et produkt, der lever op til høje kvalitetsstandarder og gældende europæiske certificeringer.

En del af BPW-gruppen 

Vi er stolte af at kunne kalde os en del af BPW-gruppen, som er en førende global leverandør af intelligente transportløsninger til transport- og logistikbranchen. Det giver os nemlig adgang til innovative teknologier, branchespecialister og et world wide forhandler- og distributørnetværk. 

Læs mere om BPW-gruppen

På vej mod en grønnere belysning

Som en ansvarlig belysningsproducent arbejder vi for at nedbringe vores CO2-udledning. Vi bestræber os på at træffe bæredygtige valg. Vi anvender blandt andet energieffektiv LED-teknologi og gør brug af lygter med polycarbonat glas. Det forlænger lygternes levetid. Samtidig fokuserer vi på at samarbejde med bæredygtige emballageleverandører. Rejsen er lang, men vi tager små grønne skridt hver eneste dag.

Lad os snakke om, hvilken belysnings­løsning der er rigtig for jer

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up