FORVOGN

Enkel og effektiv signatur belysning til forvogne 

Vælg en ­partner med +70 års erfaring i at sætte forvogne i et godt lys

Ermax er én af markedets førende belysningspartnere til forvogne. Det er vi ikke blevet fra den ene dag til den anden. Faktisk har vi brugt mere end 70 år på at specialisere os i belysning til tunge køretøjer. Så vi er helt med på, at det er en fordel, at belysningen er let at montere og dokumentationen er nem at gå til.

Få den rigtige forvogns­belysning

Vores belysningssetup er unikt og sortimentet bredt. Sortimentet består af en lang række komponenter, der kan fungere individuelt eller sættes sammen modulært til et komplet system – med glødepærer, LED-teknologi eller hybridteknologi? Fortæl os om jeres behov, så finder vi sammen den belysning, der er rigtig for jer.

God rådgivning er grundlaget for en god belysnings-løsning

Vi er tekniske rådgivere, før vi er sælgere. For os er det allervigtigste, at du får den rigtige belysningsløsning. Derfor starter vi altid med at spørge ind til jeres behov. Vi lytter og spørger, indtil vi kan svare jer på, hvilken belysning der er den helt rigtige til jeres forvogn.

Få fuld kontrol med styrebokse

Belysning til alle typer af tunge køretøjer

Spar tid med plug & play kabelsystemer

Spar mange timers montering med plug & play

Vi har gjort det nemt for jer. Vores kabelløsninger er lige til at plugge i – uden at I skal skrue på noget, skille noget ad og samle det igen. Det sparer jer lynhurtigt for menneskelige fejl og mange timers montering. Desuden kræver løsningerne hverken en elektriker eller fingersnilde. Lettere bliver det vist ikke.

Kontakt os

Vores godkendelser er jeres sikkerhed

I kan være helt rolige. Vores løsninger har alle de nødvendige godkendelser: E-mærkning, ADR-godkendelse og EMC-godkendelse. Kort sagt alt, hvad I behøver for at få CoC-dokumentation.

Vi producerer selv. 

Vi har et unikt set-up med en kombination af egenmontage i Danmark og licensproduktion med egne værktøjer hos få udvalgte og certificerede samarbejdspartnere. Så vi har 100 % styr på, at I altid får et produkt, der lever op til høje kvalitetsstandarder og gældende europæiske certificeringer.

Garanti for køretøjets garanti

Vi ved, at garantien på jeres køretøjer er vigtig. Derfor har vi udviklet adapters til vores løsninger, som passer til alle typer af originalløsninger. I kobler bare løsningen på eksisterende systemer – uden at skulle skrue eller skille noget ad. På den måde bevarer I nemt garantien.

Hvad kan I forvente af os som belysnings­partner?

Kvallitet ned til mindste komponent

Opnå lang levetid, driftsikkerhed og høj effektivitet på hele produktsortimentet.

 

 

 

Individuelle løsninger til individuelle behov

Fortæl os om jeres behov og at få en løsning, der bygger på jeres behov.

Plug & play-kabelløsninger

Nem montering af løsningerne, der hurtigt sparer jer mange arbejdstimer.

Innovation og nyeste teknologi

Innovative løsninger udviklet på nyeste belysningsteknologi, der sikrer effektivitet og driftsikkerhed.

Sparring og teknisk rådgivning

Få faglig sparring af tekniske eksperter, der er her for at anbefale jer løsninger, der matcher jeres forvogne.

 

 

En del af BPW-gruppen 

Vi er stolte af at kunne kalde os en del af BPW-gruppen, som er en førende global leverandør af intelligente transportløsninger til transport- og logistikbranchen. Det giver os nemlig adgang til innovative teknologier, branchespecialister og et world wide forhandler- og distributørnetværk. 

Læs mere om BPW-gruppen

På vej mod en grønnere belysning

Som en ansvarlig belysningsproducent arbejder vi for at nedbringe vores CO2-udledning. Vi bestræber os på at træffe bæredygtige valg. Vi anvender blandt andet energieffektiv LED-teknologi og gør brug af lygter med polycarbonat glas. Det forlænger lygternes levetid. Samtidig fokuserer vi på at samarbejde med bæredygtige emballageleverandører. Rejsen er lang, men vi tager små grønne skridt hver eneste dag.

Lad os snakke om, hvilken belysnings­løsning der er rigtig for jer

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up