Vi lytter til vores kunder.
Hør hvad de siger om os.

Vi kan mene nok så meget om vores produkter og kompetencer. Men det nytter ikke, hvis kunderne er af en anden overbevisning. Så derfor lytter vi til, hvad vores kunder siger.

"For os er Ermax mere end en leverandør med et stort standard program. Det er en samarbejdspartner, der kan sammensætte den belysningsløsning, der bedst betaler sig for os. Vi får god sparring og support omkring løsninger. De er fagligt kompetente, og vi oplever, at de altid er der for os. Og allervigtigst er produkterne i en meget høj kvalitet, der tåler et til tider krævende arbejdsmiljø – særligt baglygternes slagfasthed er værd at fremhæve".

Robin Krampe, Adm. Direktør hos Krampe Fahrzeugbau GmbH, Tyskland

"Vi sætter stor pris på samarbejdet med Ermax. Vores belysningsbehov er komplekse, og her bliver vi altid mødt af faglige teknikere, der ved, hvad de snakker om. De er kompetente og dygtige til at rådgive os om individuelle løsninger. Derudover er den store fleksibilitet i Ermax‘ systemopbygning helt afgørende for os. Det betyder, at vi kan sammensætte vores belysningssystem ud fra behov – frem for hvad der lige er på lageret".

Morten Tang, Adm. Direktør hos MTDK A/S, Danmark

"Vi værdsætter samarbejdet med Ermax, da vi til hver en tid kan stole på kvaliteten og komponenternes lange levetid og dermed opfyldes vore brandingkrav på alle punkter".

Markus Albrecht, produktlinjechef »STAR«-familien hos Goldhofer AG

keyboard_arrow_up