Effektiv belysning

Førende belysningspartner til tunge køretøjer

Gennem mere end 70 år har vi udviklet komplette belysningsløsninger til tunge køretøjer. Og skabt trafiksikre og omkostningseffektive løsninger for nogle af Europas førende transportvirksomheder.

En lang belysnings­historie. Kort fortalt

Selv om vores historie går tilbage til 1948, har vi stadig hjemmebane dér, hvor det hele startede - i Danmark. Meget har ændret sig siden.

Nye teknologier er kommet til og ny viden er tilført produkterne. Men vores produkter bygger grundlæggende på det samme som dengang: faglig indsigt, innovativ teknologi og høj kvalitet.

1948
Grundlæggelse af ERMAX A/S 


1955
Grundlæggelse af Transport-Teknik A/S


1968
Transport-Teknik bliver medlem af BPW-gruppen


2004
Transport-Teknik overtager ERMAX A/S


2011
ERMAX bliver et brand i Transport-Teknik A/S


2013
Lancering af ERMAX OE Trailer belysningssystemer som BPW kerneprogram


2019
ERMAX A/S etableres som en virksomhed med 100% fokus på belysningssystemer


Vi vil gerne snakke om vores produkters funktioner og specifikationer. Men vi vil hellere snakke om, hvilke behov vores belysningsløsninger skal opfylde på jeres køretøjer.

Hvorfor vælge ERMAX som belysnings­partner?

Det er der mange grunde til. Her er fire af de vigtigste.

01

Spørg fagspecialister og skyd genvej

Som kunde hos Ermax får I meget mere end effektive og trafiksikre belysningsløsninger. I får sparring og teknisk rådgivning. Der står altid en fagspecialist klar til at hjælpe jer. Vi kender alle bumpene på vejen og kan navigere udenom, så I kommer hurtigere i mål.

02

Innovation driver os fremad

Det ligger i vores DNA at ville flytte os. Det har alle dage været vigtigt for os at udforske nye belysningsteknologier og nye måder at gøre tingene på, så vores løsninger står skarpest i produktionen og på vejene. Så forvent innovative løsninger, der holder på den lange bane.

03

Kvalitet testet ned til mindste komponent

En løsning er ikke bedre end den svageste komponent. Derfor tester vi alle vores produkter ned til mindste detalje gennem hele fremstillingsprocessen. Så vi er sikre på, at alle materialer opfylder højeste krav i forhold til stabilitet, modstandsdygtighed overfor stød, vibrationer, snavs og fugt.

04

Smidig som de små og alligevel store

Vi har en størrelse og et set-up, der gør, at vi lynhurtigt kan reagere på forespørgsler. Vores egenproduktion betyder nemlig, at vi nemt kan tilpasse belysningsløsningerne. Samtidigt er vi en del af BPW-gruppen, der giver os adgang til innovative teknologier og et worldwide forhandler- og distributionsnetværk. Så vi kan hurtigt levere den rigtige løsning.

Globale og lige rundt om hjørnet

Vores hovedkontor er i Danmark, hvor vi også udvikler ERMAX produkterne og i mindre grad fremstiller halvfabrikata. Vi har desuden produktion i 4 andre lande hos nøje udvalgte licenspartnere. Som en del af BPW gruppen har vi adgang til 3200 servicepartnere over hele verden. Så vi er altid tæt på jer.

Vi er til stede over hele verden gennem BPW Gruppen

En del af BPW-gruppen 

Vi er en del af BPW-gruppen, som er en førende global leverandør af intelligente transportløsninger til transport- og logistikbranchen. Gennem BPW Gruppen er vi tilstede over hele verden og kan trække på innovative teknologier, branchespecialister og serviceydelser.

Sammen med BPW-gruppen står vi stærkt med et bredt produktprogram, der spænder over alt fra affjedringssystemer, bremseteknologi, låsesystemer og opbygningsteknik til komplette belysningssystemer, kunststofteknologi og brugervenlig telematik til tunge køretøjer.

På vej mod en grønnere belysning

Som en ansvarlig belysningsproducent arbejder vi for at nedbringe vores CO2-udledning. Vi bestræber os på at træffe bæredygtige valg. Vi anvender blandt andet energieffektiv LED-teknologi og gør brug af lygter med polycarbonat glas. Det forlænger lygternes levetid. Samtidig fokuserer vi på at samarbejde med bæredygtige emballageleverandører. Rejsen er lang, men vi tager små grønne skridt hver eneste dag.

ISO 9001 certificeret

Vi er ISO 9001-certificerede. Det er vi stolte af, for det er en anerkendt standard for effektiv ledelse, strukturerede kunderelationer og kvalitet. Certificeringen er beviset på den ensartethed af kvalitet og service, som vi leverer.

Download certifikat

Er I klar til en snak?

Så lad os snakke om jeres behov først. Og belysningsløsning bagefter. 

Direkte: +45 3969 6800
E-mail: sales@ermax.dk

keyboard_arrow_up