Vores MISSION

ERMAX A/S optræder som Danmarks førende producent og specialist, der opfylder udvalgte kundesegmenters behov for transportrelaterede produkter og løsninger i et markedstilpasset forhold mellem rådgivning, service, kvalitet og pris. 

Virkefeltet, der tillader tilpasninger inden for virksomhedens forskellige forretningsområder, er centreret omkring produktfamilien belysningskomponenter. 

I alt hvad vi gør, sættes kundens behov i centrum med formålet at skabe et langvarigt samarbejdsforhold til gensidig, profitabel udvikling af såvel vore kunder som ERMAX A/S

 

 

Vores VISION 

ERMAX A/S Stræber efter konstant at have fokus på kundernes nytteværdi af at samarbejde med os - såvel i den enkelte leverance som i helheden. 

Gennem initiativrig og pålidelig adfærd skal vi være den foretrukne samarbejdspartner inden for udvalgte forretningsområder og produktsegmenter. 

Målet er at være branchens bedste virksomhed at være kunde og medarbejder i, og derigennem tjene penge nok til at være en attraktiv, fremtidig partner og virksomhed.