Kvalitet hos ERMAX

Total kvalitet

Vi mener at kvalitet er mere end et system. For os er det en måde at gennemtænke hele værdikæden i virksomheden, begyndende med kundernes forventninger til vores leverandørers ydeevne. Kvalitet er en del af vores kultur og en vigtig årsag til, at andre større OEM producenter (Original equipment manufacturers) ser os som en pålidelig samarbejdspartner.

Kvalitet gennem erfaring

En værdifuld nøgle til høj kvalitet er også vores kundesupport. Gennem vores support får du en direkte feedback omkring vores produkter. Oplevelser og erfaringer fra vores kunder indsamles, analyseres og derefter formidles de direkte videre til vores udviklingsafdeling.

Vi gør fremtiden lidt bedre end fortiden

En god kvalitet er ikke slutmålet. Vi vil altid forsøge at forbedre vores kvalitetsmål, fordi verden ændrer sig konstant. For at styre og forbedre vores interne og eksterne kvalitet er vi meget inspireret af LEAN tankegangen, men vi har også udviklet og implementeret yderligere processer til at understøtte vores opfattelse af kvalitet f.eks. FMEA analyser, indberetningssystemer for afvigelser m.m.

Nyeste måleteknologi

Vi er altid på udkig efter den rigtige måde at sikre, at vores produkter leveres til de specifikationer, som vores kunder forventer, så vi vil fortsætte med at forbedre vores målinger på processer og produktspecifikationer.

Smidig - men også en del af et global Netværk

Vi er en mellemstor virksomhed med en evne til at reagere hurtigt, men på den anden side er vi også en del af BPW Gruppen med adgang til en stor resurse af f.eks. viden, færdigheder og måleudstyr. Det væsentligste mål med vores kvalitetssystem er tilfredse kunder på kort og lang sigt.

 

ISO Certifikat - 9001:2015

ERMAX A/S - herunder brandet Ermax - er certificeret inden for "udvikling, produktion og salg af autodele" og opfylder derved kravene i standarden ISO 9001:2015.

 

ISO 9001 : 2019 Certifikat ( DK )    

 

 

ISO 9001 : 2019 Certifikat ( UK )