Forretningsområder

Vores forretningsområder kan overordnet deles op i 3 kerneområder

dog er virkeområdet for alle 3 områder centreret omkring produktfamilien belysningskomponenter 

 

Systemløsninger til lastvognstrailer & landbrugskøretøjer
- et bredt produktprogram, der spænder over aksler, affjedringssystemer og bremseteknologi, låsesystemer og opbygningsteknik, belysnings- og kabelsystemer samt kunststofteknologi.
Til tunge køretøjer tilbyder vi desuden en meget omfangsrig og brugervenlig telematik løsning for optimering af transporterne.
Inden for landbrugssektoren indeholder systemløsningerne desuden vore egenproducerede presenninger samt øvrige målrettede komponenter.

 

Komplette belysningssystemer & Elektrisk udrustning 
- bestående af komponenter, der modulært kan sammensættes til et komplet system ud fra et bredt standardprogram. Vores belysning markedsføres under branded ERMAX, og vi producerer og sælger et bredt program  inden for belysning, fordelerbokse og kabelsystemer til tunge køretøjer og landbrugsmaskiner.

 

OEM & AEM program til trailere under 3500 kg 
Under brandet  Forzaline®  producerer og forhandler vi opbygningsdele og udstyr til personvognsanhængere, f.eks. fritids- og erhvervstrailere, auto- og maskintransporter, campingvogne m.m.
Belysning, opkørselsramper, højpresenninger med stativ, fladpresenninger samt CV profiler er blandt vore mange OEM produkter, som både sælges på det danske og europæiske marked.
Aksler / akselkomponenter er også en naturlig del af vores komplette program gennem vores tilhørsforhold til BPW Gruppen. Vores program dækker desuden bredt inden for tilbehør og sliddele. 

 

Dine behov er afgørende ! 

-og fordi dine behov er individuelle, er vores løsninger forskellige. 

Vores lange erfaring som både OEM og reservedelspartner er din garanti for kvalitet og rettidig levering samt daglig fokus på at sikre, at forventninger og udførelse opfyldes, nøjagtig som du forventer det!