Belysningsproducent

ERMAX A/S udvikler, producerer og sælger et bredt program af produkter inden for belysning, forbindelsesbokse og kabelsystemer til tunge køretøjer og landbrugsmaskiner.

Med et unikt set-up med en kombination af vores produktion i Danmark og licensproduktion på egne værktøjer hos få udvalgte og eksklusiv certificerede forretningspartnere over hele verden, tilbyder vi et bredt, konkurrencedygtigt program sammensat af kvalitetsprodukter.
Som en del af BPW koncernen, der opererer over hele verden, har vi et enestående salgs- og distributionsnetværk med lokale søsterselskaber / repræsentationer og support til gavn for alle vore forretningspartnere.

 

Brandet Ermax
I 70 år har Ermax belysningsteknologien været anvendt på tungekøretøjer og inden for landbrugssektoren. 

Vi er den rigtige partner, når det drejer sig om forståelse for og opfyldelse af kundernes behov inden for belysning, f.eks. baglygter, advarselslamper, sidemarkeringslygter eller arbejdslygter – i dag som glødepære- & LED-teknologi; eller som det nyeste i markedet nu også som en kombination af de to – nemlig som hybridteknologi.

Disse belysningskomponenter tilbydes inden for komplette løsningskoncepter med ADR godkendte kabler og – om ønsket – fordelerbokse og monteringshardware. Alle kabelsæt er konfigureret med mange valgmuligheder for at sikre den bedste, livslange serviceevne.

 

Hvorfor Ermax belysningssystemer?
Forretnings- og systempartner med garanti for kvalitet, troværdighed og kompetence. 
Vores lange erfaring som OEM partner er din garanti for kvalitet og rettidig levering samt daglig fokus på at sikre, at forventninger og udførelse opfyldes, nøjagtig som du ønsker det.
Vore produkter har alle nødvendige godkendelser omkring E-mærkning, IP beskyttelse, ADR-godkendelse og designbeskyttelse.

Grundet vores planlægning og pålidelighed kommer du med os som forretningspartner sikkert i mål.

Yderligere information omkring vores program online løsning www.ermaxonline.dk

 

 

ERMAX - Din samarbejdspartner, når det drejer sig om komplette belysningssystemer