Om os

Komplet Systempartner

ERMAX A/S indgår i BPW-koncernen (koncernhovedsæde ved Köln, Tyskland), der er transportindustriens troværdige Mobilitets- og Systempartner.

Gennem BPW Gruppen er vi repræsenteret over hele verden og tilbyder world-wide samme innovative løsninger med et bredt produktprogram, der spænder over affjedringssystemer og bremseteknologi, låsesystemer og opbygningsteknik, komplette belysningssystemer og kunststofteknologi til brugervenlig telematik til tunge køretøjer.

BPW gruppens teknologier og serviceydelser giver den bedste gennemsigtighed i transportprocesser og muliggør en effektiv flådestyring.

 

Moderne og internationalt orienteret virksomhed

ERMAX A/S er en dansk moderne produktions- og handelsvirksomheder med en ambition om at drive en moderne, kommercielt og internationalt orienteret virksomhed med fokus på kundernes behov og medarbejdernes udvikling. Vi satser på viden om vore kunders behov, og viden om de produkter vi producerer og leverer - til løsninger inden for den tunge transportsektor og industrien. Professionel og kompetent teknisk rådgivning går hånd i hånd med vore teknologiske løsninger. Vi er drevet af et entydigt mål: vi vil have de mest tilfredse kunder og samarbejdspartnere.

Innovativ produktudvikling, høj leveringsevne og -sikkerhed samt fleksibilitet er nøgleord, når vi imødekommer vore kunders behov. Vi bestræber os på, til enhver tid, at være med hele vejen til målet.

Vores vigtigste målsætning er at have tilfredse kunder og samarbejdspartnere, og derfor kan det forventes, at vi ikke bare forstår selve produktionsprocessen, men at vi også sætter os ind i de konkrete behov, der opstår gennem hele transportprocessen efterfølgende.

ERMAX A/S har hovedsæde i Kolding, samt kontor og produktion indenfor belysning i Rødovre. Vores belysningssystemer produceres under branded ERMAX, hvor vi har mere end 65 års erfaring bag os inden for belysning og elektrisk udrustning til transportsektoren.

Vi er 65 medarbejdere fordelt i Kolding og Rødovre. Se mere under "Medarbejdere" .