BPW Gruppen

Gennemsigtige transportprocesser?
Vi er din partner.

We think transport

I BPW Gruppen er det vores mål at understøtte vores kunder i transport- og logistikbranchen på den bedst mulige måde. Derfor prioriterer vi dine behov allerhøjest. Dertil kommer, at vi tilpasser vores løsninger efter dine individuelle ønsker og vi er med hele vejen med råd og vejledning. Dette partnerskab betyder for os i BPW Gruppen: we think transport

 

BPW Gruppen - den perfekte partner for køretøjsejere og køretøjsopbyggere

Som mobilitetspartner understøtter vi køretøjsejere med en perfekt afstemt produkt- og servicepakke. Denne hjælper med at gøre dine transportprocesser transparente - gøre disse mere sikre og mere effektive, og dermed også til at styre din flåde nemt og enkelt. Med vore telematik løsninger til tunge køretøjer holdes du løbende informeret og kan - om nødvendigt - gribe ind. 

Samtidig understøtter BPW Gruppen også alle køretøjsopbyggere som systempartner - med en bred portefølje af chassissystemer og serviceydelser, som gør produktionsprocessen effektiv, og opfylder selv kræsne kunders behov. 

 

Brands i BPW Gruppen 

 

Produkter der bidrager til god økonomi

Kvalitet 
Dagligt kører tusinde lastvogne på vejene over hele verden for at sikre at forsyninger kommer frem. Dette logistiske mesterværk er dog ingen selvfølgelighed. Her skal alt passe sammen. Frem for alt chassisset, der med mange kilometers kørsel udsættes for stor belastning som ved huller i vejene, kulde, varme eller støv. ERMAX sikrer altid en kvalitet, som klarer selv ekstreme udfordringer, hvilket er bygget op omkring de 5 stærke kerneprodukt-mærker inden for BPW koncernen.

Økonomi
Det er dog ikke bare vigtigt at transportere lasten på en sikker måde – dette skal også gøres økonomisk. Vi tilbyder dig et komplet chassis fra én og samme leverandør: fra aksel over affjedring, bremser til elektroniske bremsesystemer. Vores telematik system sørger for bedre økonomi – effektiv flådestyring reducerer driftsomkostningerne.

Og alt sammen flot belyst med Ermax® lygter for en sikker transport.

Perfektion
Alt perfekt afstemt i et system, som imødekommer de største krav. Dette betyder også en fremragende servicevenlighed som f.eks. bremseservice på rekordtid. Derved spares effektivt på standtider, forbrug og omkostninger – og med BPW er du hele tiden undervejs på den mest driftsøkonomiske vej. 

 

Læs mere om BPW Gruppen på hjemmesiden: