Garanti registrering ECO Plus

Nye garantibestemmelser 

- gældende for alle komplette ECO Plus luftaffjedrede akselsystemer fra produktionsdatoen 01.07.2010.

Den anerkendte ECO Plus garanti har nu eksisteret på markedet i 10 år. Den sikrer f.eks. kunder i On-road indsats en garanti i 5 år uden kilometerbegrænsning på det komplette luftaffjedrede aksel-aggregat med BPW kvalitet og dermed den bedste driftssikkerhed i den daglige indsats.

Dermed bortfalder de nationale forskelle på fremtidigt leverede ECO Plus aksler og luftaffjedring. De bliver nu udelukkende defineret efter indsats på befæstiget vej (On-road) eller ubefæstiget vej (Off-road) inden for Europa. Den hidtidige garantiregistrering bortfalder ligeledes.

BPW’s anbefalinger til indsats såvel som vedligeholdelsesforskrifter skal stadig respekteres.

Ved en teknisk optimering af luftaffjedringen, har man nu forbedret den anerkendte ECO Plus garanti og forenklet den væsentligt. Den hidtidige On-road garantizone er blevet betydeligt udvidet til nu at omfatte alle lande fra Atlanten til Ural-bjergene.

Ydermere tilbyder BPW nu kunderne den mulighed, at Off-road køretøjer (f.eks. Tip-sættevogne/anhængere), som udelukkende kører On-road kørsel, en udvidelse af ECO Plus garanti-perioden fra 3 år til 5 år.

I forbindelse med BPW ECO Tronic EBS bliver der tilmed ydet 5 års ECO Plus garanti uden kilometerbegrænsning på det samlede aksel-system.

De nye garantibestemmelser er trådt i kraft med indføringen af de tekniske optimeringer og gælder på aksler produceret efter 1. juli 2010.

De nye garantibestemmelser på dansk kan downloades her.